Pressiteade   1. veebruar 2022

John Deere laiendab koostööd Krampiga Euroopas

John Deere Kramp

Olles alustanud Krampiga edukat koostööd Saksamaal, Hispaanias, Prantsusmaal ja Poolas, sõlmis John Deere koostöölepingud ka Ungaris, Eestis ja Bulgaarias ning 1. veebruaril lisandub Soome. 

Kramp on jätkuvalt üks suurimaid põllumajandustehnika varuosade ja lisaseadmete hulgimüüjaid Euroopas. Deere’i laiaulatusliku masinavaliku tootetoe ja klienditeeninduse maine on John Deere’i kvaliteetsete originaalvaruosade ning teenuste pakkumisel väga hea. Partnerluse esimene etapp tõi klientide ja edasimüüjate rahulolu seisukohalt välja koostöö kasulikkuse.

John Deere’il ja Krampil on ühised väärtused, milles on seatud esikohale kvaliteet ning klienditeenindus. Euroopa järelturu ja kliendilahenduste direktor Paul Leathem ütles: „Eristuva kliendikogemuse pakkumine meie toodete kogu kasutusea jooksul on ülioluline. Mõlemad ettevõtted on pühendunud nende väärtuste hoidmisele ning laiendades partnerlust Krampiga nendel uutel turgudel saame pakkuda oma edasimüüjatele ja klientidele meie põhjalikust originaalvalikust veelgi laialdasemat varuosade valikut.“

Selle koostööga laiendab John Deere oma varuosade valikut ja kättesaadavust Euroopas. Lisaks juba John Deere’i müügipartnerite ja partnerettevõtete kasutuses olevale John Deere’i originaal-, ümbertöödeldud ja alternatiivvaruosade valikule saavad edasimüüjad KITE ZRT (Ungari), WIHURI OÜ (Eesti), Megatron EAD (Bulgaaria) ja hiljem ka Wihuri Oy Soomes pakkuda laialdast Krampi varuosade valikut. Krampi sellesse tootevalikusse kuuluvad metsatehnika, aiatehnika, jaemüügi, töökojavarustuse ja masinate varuosad. Kõiki varuosi saab tellida nüüdisaegse veebiplatvormi kaudu. Kõrgetasemeline logistika tagab kiire kohaletoimetamise.